Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Blommiga Outfit!

maj 23, 2018 | Kläder

Jag har fått en ny klänning från Underbara Claras klädmärke Miss Clarity (har den här sen innan)


Det är verkligen de perfekta klännigarna när man är gravid för de bli inte för korta även om magen tar upp mycket av tyget. Dessutom är de supermjuka och sköna att ha på sig.


Sen är de perfekta även när man inte är gravid också och det är ju det bästa! Har undvikit att köpa allt för mycket mammakläder så det ändå är en så pass kort tid man använder det. Bättre med sånt här då, som funkar till båda stadierna av livet.


Tusen tack för klänningen Clara! Vi älskar varann redan!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...