Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada!

jun 10, 2013 | Kläder

Förlåt för ett alldeles för långt uppehåll men det blev ju ledigt och klämdagar och allt, så jag glömde helt bort datorer och allt vad det heter!
Istället har jag varit och klättrat på höghöjdsbana (fast jag klarade bara barnbanan, sen vek sig mina ben, mespropp) jag har blivit gudmor till lille Vide och jag har varit ute och slirat i stan.
Väldigt lång och fin helg med andra ord!

Nu har jag iallafall börjat få kläm på det här med mac så här kommer dagens färgglada outfit, fotad i trädgården hemma:

gul

 

* Gul t-shirt, JC
* Byxor, Åhlens
* Leopard Converse, Turkiet
* Ray-ban wayfarers

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...