Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Kläder!

nov 4, 2013 | Kläder

Den här dagen började helt fel så vi hoppas att resten blir bättre (vaknade av att ena katten kissade i min säng!)
För att väga upp en dålig början var jag tvungen att sätta på mig något färgglatt, det fick bli den här Gudrun Sjödén klänningen som jag köpte långt innan jag blev gravid men aldrig använt. Men nu är den perfekt eftersom den är i så ”fjångigt” material. För övrig är nästan alla Gudrun-kläder perfekta som gravidkläder, hade jag haft lite mer pengar hade jag absolut varit en Gudruntjej ända ut i fingerspetsarna. Det bor en inneboende kulturtant i mig och om några år ska jag minsann bli en på heltid!

gudrun

* Klänning, Gudrun Sjödén
* Tights, H&M mama
* Tubsjal, mitt mest använda plagg i garderoben, från MQ
* Platåsneakers, Urban Outfitters

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...