Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Färgglada Outfit!

dec 14, 2015 | Kläder

Jag har ny vinterkappa som jag fått av en bloggläsare! Så himla fint!
Jag efterlyste ju en sådan här för ett tag sen och nu har jag alltså fått tag på en. Egentligen hade jag behövt en till, så min kompis kunde få den här. Så är det någon som sitter och klämmer på en likadan i small så är jag absolut intresserad!
I alla fall är det väldigt flott att ha lite färg i det här vintermörkret och har redan blivit stoppad på stan pga kappan!

Såhär ser jag ut idag:

grön
* Kappa, Lindex
* Halsduk, H&M
* Mössa, Netto
* Väska, Svensk tenn, lånad av Vestis
* Jeans, Levi´s 501
* Skor, Nelly

grön2

* Halsband från Mor&Matilda
* Skorna från Nelly är i kohår (fejk I hope!) och de fränaste jag äger

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...