Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Happypants!

okt 5, 2012 | Kläder, Teckningar

Idag på morgonen var jag på frukostmöte. Det är jag en gång i månaden och oftast handlar det om sånt som inte rör mitt företag det minsta, fastd et är ganska kul ändå, att titta på allvarliga farbröder och få käka finfrukost.
Idag tänkte jag att jag för en gångs skull skulle försöka smälta in lite mer än jag brukar, så jag tog kavaj.
Att jag har kavaj är ungefär lika ovanligt som maskrosor i december så för att väga upp min allvarliga direktörslook, var jag tvungen att ta mina happypants!
Fast jag ska i ärlighetens namn säga att jag fick lite blodad tand, känner mig faktiskt riktigt tjusig och på mötet såg jag dessutom en annan kvinna i chockrosa kavaj som jag nog måste apa efter. Väldigt fint!
(behöver jag ens skriva att ingen av farbröderna hade varken ckockrosa eller prickigt?)

 

-Happypants från H&M
-Väska jag fått från Come Again
-Kavaj från H&M
-T-shirt från Lager 157 (deras herr t-shirts är grymma)
-Sjal från Gina Tricot
-Platåsneakers från Urban Outfitters

På mötet presenterades dessutom ”Månadens tillväxtprofil” och diplomet till den utmärkelsen har jag tecknat, och såhär ser det ut:

Apladalen högst upp, sen händer med en växt som symbol för tillväxt, ”vägskyltarna” som är typiska för Värnamo och som också får visa på att vi törs gå nya och andra vägar, sen höghus och den gamla stenbron längst ner.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...