Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kanin!

nov 15, 2011 | Teckningar


Jag har fastnat lite för det här med att teckna kaniner. Helst av allt skulle jag köpa en riktig men eftersom jag haft kanin hela min uppväxt vet jag att det inte är ett särskilt spännande djur.
Så jag nöjer mig med att teckna dom.

Det här är en bun-bunny.

Ni som frågade om den förra, uttråkade kaninen var till salu är svaret att den (och den här) ska vara med på en utställning nu och blir de inte sålda där kanske jag trycker upp dom och säljer.
Skulle ni vara intresserade av tryck? Och isåfall några speciella bilder?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...