Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kanin!

nov 18, 2011 | Teckningar


Var uppe med tuppen imorse för att hinna jobba ikapp lite nu när jag ska till Karlstad.
Jag tecknar mönster för fulla muggar och det är väldigt roligt och inte alls som det jag brukar teckna. Dessutom färglägger jag i datorn vilket känns väldigt nytt för en penn-junkie som jag.

För er som varit uppmärksamma (och Damernas Värld-prenumeranter) så har ni säkert sett att det står om min kalender i nya numret! Väldigt roligt och en himla bra start på dagen att få se det!
Tack!

Jag bjuder också på dagens kanin, den sista kaninbilden i serien som ska va med på utställningen.

En sista liten notis: ni som frågar om fröken Ångermanland och fröken Närke, det stämmer att jag inte tecknat dom. Månadsflickorna kom i vägen men jag har inte glömt bort det. Det ligger bara på is tills jag får lite mer tid.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...