Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

aug 23, 2017 | Kläder

IMG_4597
* T-shirt, Wish
* Jeans, Levi´s
* Skor, Blankens
* Hatt, H&M

Idag är det bokklubbsträff med Latebloomers bookclub, äntligen!
Den här gången har vi läst ”Min mormor hälsar och säger förlåt” och den va så himla bra!
På kvällen schema idag står det drinkar och sen ut på Värnamodagarna, yaaay!

Va förresten ute igår en sväng också, med familjen och han som sitter i rummet bredvid mig på jobbet och hans familj (han har en son i Knuts ålder)
Jag älskar det här med att få nya vänner i vuxen ålder! Nu kan jag ju välja lite mer noggrant och verkligen känna att vi har ett utbyte av varann.
De senaste åren har jag skaffat en hel hög med nya vänner och det är jag verkligen så himla glad över.
Tycker man känner ganska fort om man klickar eller inte och gör man det så är det en väldigt skön känsla. När man bara får vara sig själv.
Svårslaget.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...