Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

okt 6, 2017 | Kläder

Såhär såg jag ut igår, i ny klänning som jag köpte för att ha på releasefesten. Men sen när det väl var dags så vågade jag inte vara så skrikig utan körde på mitt säkra kort, dvs den långa t-shirtklänningen från Monki (som Julia så gulligt gick och köpte åt mig när den var slut online)
Den här alltså, som jag älskar den! Bekväm för att den inte sitter åt och alltid när jag har den får jag en massa komplimanger om att jag ser konstnärlig ut = jättebra grej!

IMG_4793 IMG_4281
Men nu skulle jag ju inte visa den klänningen, utan den här blommiga:

blommig
Klänningen kommer från Asos. Jag älskar asos men tycker deras storlekar är så svåra. Den här åker upp hela tiden eftersom den har resår i midjan så varje gång jag lyfter en arm så sitter den alldeles för högt upp. Så det här är en armarna-nedåt-klänning. Fast jag gillar volangkragen.

Idag ser jag dock inte alls ut såhär för idag är jag på väg till Fredrikshamn och The Reef! Emils pappa fyller 60 så nu blir det badland med hela familjen i tre dagar! Återkommer som ett russin på söndag.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...