Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder!

okt 30, 2013 | Kläder

Vilket jävla skitväder! Skulle försöka fota dagens kläder, men de blev ju suddigt, ni får kisa lite så kanske det blir skarpare.
Idag vaknade jag klockan halv sex och kunde inte somna om, så när Emils klocka ringde vid sex gick jag också upp. Åt frukost bestående av färsk mango (bästa frukten, ever!) och fil. Sen gjorde jag mig i ordning, åkte och tankade och nu är jag på jobbet. Såhär tidigt har jag nog aldrig varit här!
Härligt, hoppas det innebär en mycket produktiv dag nu då.
Såhär ser jag ut idag, en smula suddig, men ändå. En väldigt otypisk Anna-outfit, men man måste kanske variera sig lite.

brun

* Tunika från Erikshjälpen, perfekt för stora magen
* Lila strumpbyxor från MQ
* Kängor, Erikshjälpen
* Väska Jil Sander (fast egentligen inte, för den är köpt i Turkiet)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...