Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kläder och Året Som Gått!

dec 18, 2015 | Bebis, Kläder, Tankar och Vardag, Teckningar

Åh känner mig som en ny människa nu när julbeställningarna är klara. Det har varit ett väldigt stressmoment att få klart allt men nu är det färdigt och det har gått himla bra allting. Så tack alla ni som beställde!
Vi kör en dagens outfit OCH en årsredovisning på det!
Såhär ser jag ut idag:
gul
* Min bästa klänning från Zara, skulle kunna ha den här varje dag resten av livet!
* Strumpbyxor från H&M
* Skor, Kavat

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Jag åt mat efter 5:2 principen och började träna. Jag är verkligen ingen ”bantningsperson” men ville bli av med de efterhängsna gravidkilona. Det och lite till försvann på fem månader. Sen dess har jag ätit vanligt igen och är väldigt glad över att min garderob är tillbaka. Kom av mig med träningen när jag gjorde min bröstoperation men hoppas jag ska komma igång nu igen efter nyår. Precis som resten av Sveriges befolkning.

träna

Genomdrev du någon stor förändring? Ja jag gjorde en bröstförminskning. Det här är utan tvekan det bästa jag gjort i mitt liv! Jag känner mig mycket lättare och min rygg är så himla mycket gladare nu! Jag gick från en 75H till en 75C. Jag fick min operation betald av landstinget, men hade jag inte fått det hade jag sett till att spara ihop och gjort det ändå. Som sagt, mitt absolut bästa beslut och har inte ångrat det en sekund!

prickorange
Det här är hur det såg ut innan operationen.

prickig
Såhär ser det ut efter. En jäkla skillnad om du frågar mig!

Högsta önskan just nu? Att det ska kännas såhär bra som det gjort de senaste månaderna hela nästa år! Jag har varit väldigt lycklig senaste tiden, dels genom att jag varit mycket i Stockholm och haft min egna tid, dels över att jag har mycket jobb och för att Knut är i så himla rolig ålder när man kan prata och resonera med honom. Det är hundra gånger roligare än spädbarnsbiten!

IMG_6887-horz
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?  
Jag tänker komma med fler olika printserier. Den med flickorna i klänningar har gått väldigt bra! Jag tänker att jag nog aldrig gör samma serie två gånger utan att den finns så länge den finns och sen kommer det nytt. Så passa på om ni ser nått ni gillar (har en rosa och två gröna kvar om någon är sugen)

klänning2vattenstämpel klänningvattenstämpel

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...