Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Lista!

jun 19, 2013 | Tankar och Vardag

Längtar jag efter: Majken! Har inte sett henne på nästan ett halvår och sist vi skulle ses så blev hon sjuk, så himla typiskt!

222

Är jag ledsen för: Att mina framtida barn inte kommer få någon morfar som hänger upp gungor i träden åt dom

IMG_7249

Är jag glad för: Att jag ska till Öland om bara några ynka små dagar, träffa mina bästa Vestis och John och bara vara i några dagar, titta på havet och äta sill.

IMG_8530 (640x427)

Äter jag helst: Kvisttomater som legat i solen. Herregud så gott!

IMG_9528 (427x640)

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: Hösten! Känns som jag inte har en aning om vad som ska hända, hur allt ska bli och hur det kommer gå med allt. Så roligt och läskigt på samma gång.

IMG_9607 (640x427)

Är det finaste jag vet:  Att handen aldrig kommer glömma hur mjuk stickig pappa-kind känns

ae66

Läser jag: Gravidbloggar. Som terapi-tortyr ungefär.

IMG_6341-427x640

Är jag galet stressad över: Att vår diskmaskin tycks ha gått sönder och vi har disk överallt och ska åka bort nu. Åh.

IMG_9777 (640x427)

Lyssnar jag helst på: Håkans skiva. Om och om igen.

IMG_9717 (640x427)

Drömmer jag om: Gotlandssemetern! Det kommer bli så grymt, tror aldrig jag sett fram emot en semester så mycket som den här!

IMG_9663 (640x427)

Blir jag nostalgisk av: Kinaskor. Beställde ett par idag bara för att jag helt plötsligt kom ihåg att det är världens bästa och finaste sko!

IMG_9171 (427x640)

 

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...