Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Lista!

dec 15, 2015 | Allmänt

Matvanor.
Bästa maträtt? Kräftor och korvstroganoff. Äter det minst en gång i veckan. Korvstroganoffen då alltså, kräftor äter jag bara sisådär tre-fyra paket varje sommar.
Bästa efterrätt? Chokladmousse. Icke att förväxla med chokladpudding för det är skitäckligt.
Bästa dryck? Iskall lättmjölk direkt ur paketet mitt i natten.
Hatdryck och maträtt?  Har aldrig druckit oboj och kan inte tänka mig något värre heller, fy! Jag hatar all mat med Chevré, det smakar verkligen gammal get.
Bästa alkoholdryck? Rödvin. Fast har på senare tid gått över allt mer till öl, för det blir man inte bakis av har jag märkt.
Använder du smör på smörgåsen? Ja massvis!
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis, helst center och lakritsskruvar.
Bästa soppan? Nikkalouktasoppa! Den smakar barndom, höst och himla gott!
Favoritglass? Nogger.

IMG_6546 (427x640)
Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? Mellan 1000-2000 kr typ. Lite beroende på vad jag tjänar den månaden. Den här månaden har det nog blivit mer dock, när jag för första gången på länge fick en ordentlig lön.
Har du mer skor än kläder? Nej. Jag hade men har nu kommit på att jag ändå nästan bara använder samma skor hela tiden, dvs mina kavatskor. Så nu köper jag nästan aldrig skor längre. Jeans däremot, det köper jag jämt.
Favoritplagg? Jeans med riktigt hög midja eller den perfekta vippkjolen.
Favoritfärg på kläder? Gul! Men det måste vara rätt gul. Liksom klargul. Inte citron eller smutsgul.
Favoritfrisyr: Den här:
c0c6f5cab267c3374552003a6774a244

Bästa mönster: Prickigt.
Bästa accessoar: Stor tubsjal.
Underkläder? Bekväma går före heta.
Hatplagg? Jeans med strass på fickorna.

prickar
Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du? Jag jobbar heltid på mitt eget företag.
Vad vill du bli? Precis det jag är. Så nu måste jag sikta högre.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Jag ÄLSKAR det! Blir alltid lite deppig på fredagar för att jag inte får jobba på flera dagar. Sant.
Är lönen viktigast? Inte det minsta. Hade jag tyckt det hade jag behövt lägga ner för länge sen.

IMG_2977
Lite allt möjligt:
Har du barn? Ja Knut och vill i nuläget inte ha fler. Vill verkligen längta efter att ha en till innan jag ger mig på det igen och just nu längtar jag inte det minsta.
Älskar du någon? Ja Knut och Emil, gränslöst mycket! Och mamma förstås. Henne älskar jag också.
Betyder familjen mycket för dig? Ja den närmsta. Dock är jag inte så supernoga med släkt hit och dit.
Vart åker du helst på semester? New York! Eller till Italien och bara äter mig igenom hela resan.
Bästa klimatet? Sen vår i Sverige, när man kan ha t-shirt, jeans och skinnjacka. Och solglasögon förstås. Mitt bästa väder är solglasögonväder.
Hemmafest eller krogen? Förfest! På senaste tiden har mina utgångar skett i Stockholm och jag älskar den där känslan innan, när man sitter i miniliten lägenhet och dricker rödvin ihop och liksom bara laddar inför hela natten. Det slår allt.

IMG_2635
(listan hittade jag hos Sandra)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...