Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Loppis!

nov 10, 2011 | Loppis

Jag behövde en paus från kontoret, pennorna och skrivbordet. Så jag gick på loppis och hittade en hel hög med fint!

Ett urtjusigt fruktfat från 50-talet, för ynka 30 kr!

Två par oanvända happysocks!

En gammal brio hund till samlingen! (40 kr var ett riktigt fynd!)

En bonad, jag ÄLSKAR bonader! Fast det måste stå nått extra fint (det finns en annan på erikshjälpen som jag alltid får en klump i halsen när jag går förbi, för den är så himla fin men ack så dyr. Om att mammor går genom elden för sina barn)
På den här står det:
Klingar icke modersmålet skönast
Binder ej vårt hem med dubbla garn
Lyser icke själva ljungen grönast
på den torva, där vi lekt som barn.

Så om jag inte längtade hem till Värmland innan, så gör jag det definitivt nu!

Det bästa med hela loppisrundan var tanten i kassan, som var runt 65-70 år och frågade om jag samlade på gamla saker. När jag sa att jag gjorde det frågade hon om jag bloggade! Sen började hon prata om att hon lärt sig om bloggar och att hon gillade underbaraclara och att det minsann fanns någon som hette blondinbella också!
Hon hade lärt sig om bloggar i kyrkan, på ett kvinnomöte och att det var så himla roligt berättade hon!
Så himla fin liten modern tant!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...