Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Mönster!

jul 16, 2015 | Kläder

Idag är det näst sista dagen innan jag går på semester.
Jag ska hinna göra klart min bokföring, teckna färdigt tre beställningar, spara över viktiga saker på den externa hårddisken och sen lämna in datorn på service.
Sen, seeeeeeeeen ska jag ta semester!

Vår plan är att nästa vecka hitta på spontanutflykter, jag hoppas på ett besök på Skroten i Borås iallafall.
Sen åker vi till Karlstad, via Kumla och Kavatoutleten.
Sen stannar vi i Karlstad i en vecka och sen bilar vi längs västkusten på väg hem och stannar där det känns allra finast.
Jag räknar iskallt med att det ska vara strålande sol framöver, sådetså!

Nu tillbaka till beställningarna!

IMG_6797

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...