Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

nov 14, 2014 | Bebis, Kläder

Idag är en fullspäckad jobbdag för min del. Vet i ärlighetens namn inte hur jag ska hinna med allting fram till jul. Men jag antar att det är fokus och kvällar och helger som gäller för min del.
Imorse sprang jag dock iväg och hängde på låset när Kappahl släppte sin nya kollektion designad av Ingela P Arrhenius.
Det fanns mycket fint men jag tycker färgerna kunde varit lite klarare, de kändes nästan lite urtvättade i vissa av plaggen.
Köpte iallafall strumpor, en body (storlek 80 så den lär inte passa på länge för Knut har knappt växt i 74 än) och en filt. Det var filten jag hade spanat in mig på först så det var roligt att jag fick tag i den.

IMG_5585

Såhär ser jag ut, i ny frisyr och allt (mer om det senare):

cykel

* Kjol, H&M
* Cykeltröja, Urban Outfitters i New York
* Prickig skjorta, Carlings
* Skor från Nike, köpte på Erikshjälpen

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...