Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

maj 14, 2019 | Hår, Kläder | 1 kommentar

Idag är det en av mina jobbdagar. Jag har som regel nu när jag jobbar hemifrån att jag måste klä på mig de dagar jag jobbar. Annars känns det liksom inte som jag jobbar alls. Så det gjorde jag idag!
Har på mig en ny skjortklänning som funkar både stängd eller öppen och idag parade jag ihop den med ett skärp och en kjol under (för den har väääääldigt höga slitsar på sidorna) Köpte den här skjortklänningen på Erikshjälpen för 85 kronor i lördags med mamma. Ändå så himla bra fyndat!
Ett annat bra fynd jag har på mig på bilden är mina nya älskade gula Nike-skor som jag köpt av en kompis för 100 kronor. HUNDRA!
Älskar dom!

Jag har haft en envis restskatt som hängt efter mig den här våren vilket lett till att jag har köpstopp. Jag är svindålig på köpstopp och bryter det hela tiden eftersom jag är en mästerfyndare av rang. Men jag har iallafall helt slutat köpa nya kläder och bara shoppa för att det är roligt. Tycker faktiskt inte att Erikshjälpen räknas under köpstopp! Köpte förutom skjortklänningen, även den här ljusblå skjortan i 100 % linne i lördags. Älskar den redan och det kommer absolut bli en storfavorit i sommar.

En annan sak jag gjort för att spara pengar (förutom det uppenbara, att flytta hem istället för att ha en ateljé) är att INTE klippa av mig håret. Som ni vet så hade jag planer på det, hade till och med en klipptid men avbokade. En kort frisyr kräver tätare frisörbesök vilket ett långt hår klarar sig längre tid utan.
Dessutom låter jag numera mitt hår vila från både färg och plattång, för att det ska återfå lite stuns igen efter den här påfrestande graviditeten. Så ovant att se mig själv i utsläppt hår som inte är plattat, kan inte ens minnas när det hände sist!

1 kommentar

  1. Så fin outfit! ????????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...