Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

feb 19, 2011 | Kläder
Jag har lovat er dagens outfit, kanske borde jag kalla det dagens kulturtantsoutfit?
Jag är skakig och ny på det här med dagens, det är ju liksom en helt ny genre här på bloggen.
Folk kollade på mig som om jag kom från yttre rymden när jag gick på stan. Antar att det är smällar man får ta.
Bestämde mig för att inte bry mig om att folk glodde, jag bestämde mig helt enkelt för att se ut som en maskros oavsett vad folk tycker!
Den här stan kan behöva lite färg.
Därför råkade jag visst köpa en chockrosa klänning från Marimekko också, för att spä på min kulturtantsvarning ytterligare!

Kjol och basker – Sonia Rykiel för H&M
T-shirt – Levi´s

och till det hade jag röda converseskor.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...