Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

feb 22, 2011 | Kläder


Jag sitter på jobbet och försöker teckna ikapp alla beställningar som ligger och väntar på mig. Har haft fullt upp och mer verkar det bli!
Men det är bara roligt och det verkar som jag kommit in i ett bra teckningsflow just nu!
Tror jag blev inspirerad av att jag sålt en hel hög med teckningar nu på rean så det behövs lite nytt att fylla upp alla mappar och pärmar med.
Alla ni som beställt, kan ni inte maila bilder sen när ni fått upp bilderna på väggarna, är så himla spännande att se hur ni har det och hur teckningarna trivs i sina nya hem!

Idag ser jag ut ungefär såhär, eller ganska exakt faktiskt eftersom jag tog bilden imorse.
Jag fortsätter på färgchockstemat, men lite mindre kulturtant och lite mer skatepojke idag.

Springa-snabbt-skor från DC – present från Emil
Jeans – Cheap Monday och lånade av Emil
T-shirt med knappar på ryggen – MQ
Turkos keps med panda på – Enjoi, Junkyard

Sen matchar jag både skorna och kepsen med turkos mascara från clarins och chockrosa läppstift från YSL.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...