Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

mar 2, 2011 | Kläder

Jag har en stor fördel med att ha ett jobb där man får se ut precis hur man vill, ju knäppare desto bättre! I en tatueringsstudio är det mesta tillåtet.
Därför, efter en natt av feber, tänker jag tatuera i den här fantastiska dressen jag fått från Jumpin!

Det är det absolut bekvämaste jag någonsin haft på sig och jag förstår att de flesta skulle säga att det får man BARA ha på sig inomhus! Det skiter jag i helt enkelt.

Här kan du skaffa en egen! (om du vill se ut som mig eller Gurkan i Big Brother dvs)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...