Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Pinuppa! (känsliga läsare varnas!)

okt 20, 2010 | Teckningar


När man umgås med män hela dagarna och det är mycket dödskallar och zombies och allt annat sånt där läskigt så måste man lära sig att teckna sånt.
Jag är urusel på att teckna monster, men pinuppor kan jag så jag fick kombinera de två.
Resultatet blev alltså en pinuppa som häller gift på sig själv så benet fräts bort. Uuuuäääck.
Men jag måste ändå erkänna att det var lite roligt att teckna något annorlunda, det är inte varje dag jag tecknar sånt här precis.
Så kanske blir det en monstertecknare av mig också en vacker dag!

Har en hel hög med pinuppor på lager så håll koll på bloggen, kanske kommer det fler framåt kvällen.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...