Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jul 11, 2010 | Teckningar


Det här är till dig Emil!

Jag ska vara gräsänka i några dagar nu och trots att det bara är några timmar sedan jag såg Emil så känner jag redan att jag börjar sakna honom.

Hur han alltid klappar katter han möter på gatan, hur han kan vara så pojkaktig trots att han är så hårig, hur han alltid luktar gott till och med när han luktar illa, hur hans rumpa ser ut i alla dom där randiga kalsongerna och hur han slänger av sig byxorna det första han gör när han kommer hem.
Hur lycklig han ser ut när han åker båt och hur nöjd han blir när han lyckas knuffa i mig från bryggan.

Han må vara jobbig och ha sina stunder ibland, men han är den mest omtänksamma och underbara människa jag mött.
För att han är helt enkelt världens finaste man!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...