Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 5, 2010 | Teckningar


Jag är L E D I G idag, för första gången på en mindre evighet känns det som!
Så idag har jag köpt nya pennor, försökt sova länge (tills nån jävel började klippa buskarna med nån VÄLDIGT högljudd maskin), tecknat, satt in alla mina teckningar i en pärm och snart ska jag ut och äta lunch med min man.
Ikväll blir det konsert med Winnerbäck, MElissa Horn och Laleh, den här dagen blir ju bara bättre och bättre!

På lördag är min sista dag på MQ, sen är jag evighetsledig (ett roligare ord än arbetslös)
Men jag är inte särskilt orolig, sånt där löser sig alltid.
Får väl skaffa en bebis om inte annat, så jag har någon att leka med haha!

Nej nu ska jag ut i solen och känna mig allmänt ledig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...