Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 11, 2010 | Teckningar


Idag kommer alla mina gamla klasskompisar från textil till Göteborg för att gå på way out west.
Jag är inte där.
Varför i hela fridens namn är jag inte där?!
Det är så tomt här, det sitter aldrig söta flickor i hatt på Harrys längre, det kommer inga sms om att gå och fika, det finns ingen som skriker ANNAAAAA när jag kommer på stan.
Hela staden liksom ekar nu.
Jag trodde aldrig jag skulle hitta såna som dom. Inte så snabbt.
Min bästa av alla va Elin, hon va alltid alltid där så jag hade någon att sitta bredvid, någon att viska med och någon att gå till Erikshjälpen med.
Fina fina Elin.

Jag minns sista kvällen, när vi drack upp hela min flaska mojito på bara några minuter, när vi dansade och grät om vartannat.
När jag grät oavbrutet från att jag lämnade festen till att jag kom hem.
För jag visste att vi skulle aldrig vara allihop på samma ställe igen, aldrig vara sådär nära och aldrig ha sådär roligt.

Fy fan i helvete vad jag saknar er, ni betyder allt! Fina textilfamilj!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...