Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 12, 2010 | Teckningar


Eftersom min kompisabstinens fortsätter så kör vi på med ett till porträtt av en gammal klasskompis från det gågna året, nämligen Emma!
Emma ägnade en hel kväll på Harrys med att sitta och diskutera livet med mig istället för att dricka skallen av sig och hoppa runt. Det var så fint och hon är en av de klokaste människorna jag mött.
Vi gjorde Beckmans proverna ihop och hon har världens fiffigaste ideér!

Idag är det sol ute, jag funderar på att lägga mig och njuta lite av den. Men jag har så mycket jobb jag måste ta tag i, så kanse får jag sola mig en annan dag.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...