Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 16, 2010 | TeckningarJag tecknar alldeles för lite män, det är så himla mycket svårare!
Så jag övade mig lite igårkväll och tecknade ursnygga Andreas Wijk!
Jag försökte göra dragen med pennorna lite grövre och inte så utslätande som jag gör när jag gör tjejer.
Hoppas ni gillar den och senare idag måste jag nog provteckna lite fler karlar, har ni några stiliga på lager?

Visst är min provisoriska ateljé fin? Önskar nästan jag satt så fint när jag är hemma, fast med större skrivbord då.
Men vet ni va, vi kanske ska flytta nu och då får jag ett helt eget rum att sitta och teckna i! Sicken lyx, tur jag har en man som förstår att det tredje rummet automatiskt går till mig och min ateljé!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...