Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 17, 2010 | Teckningar


Tack för alla fina man-förslag!
Det jag gillade bäst var Adrien Brody, sicken karl! Precis i min smak!
OM jag inte hade haft Emil hade jag nog åkt till Hollywood och friat till honom, älskar den där näsan! Det är det finaste som finns, när killar har något som inte är helt perfekt, det blir så mycket mer intressant då. Att känna att det där är det bara jag i hela världen som tycker om och SÅ mycket jag tycker om just den där saken!
Ja ni fattar.

Här är resultatet iallafall, dck blev han inte så snygg som han är på bild. Men jag tyckte den blev utrycksfull iallafall.

Nu ska jag göra arbetsprover till ett illustratörsjobb.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...