Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 18, 2010 | Teckningar


När jag ser Elsa Billgrens tårthatt, så blir jag alldeles varm i hjärtat!
Hade jag ägt en likadan hade jag haft den på mig när jag inte hade någon inspiration att teckna, när jag hade ont i magen för att min mamma bor så långt bort eller när jag känner mig allmänt regngrå.
Man kan ju inte vara nere med en tårthatt, det vet ju alla!

Jag kanske skulle ta och pyssla lite idag, det var ju alldeles för längesen sist. Ska gå ner i källaren och rota i min mammas gömmor.
Min mamma var nämligen en lika stor pysslare som jag back in the days (om inte större) hon vävde mattor och färgade garn, bakade bullar och gjorde sylt. Fast det gör hon ju fortfarande ioförsig.
Iallafall har hon en hel skattgömma av roliga pysselpryttlar i källaren!
Det är det som är så fint med mammor, att om man hittar nått så får man såklart ta det!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...