Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 25, 2010 | Teckningar


Just nu sitter världens bästa Linn på tåget på väg hem till mig!
Vi ska gå på Värnamodagarna (ni hör ju själva!…haha) dricka vin i öltälten och kolla på modevisning, vi ska gå upp till textilakademin och krama vår gamla fröken och vi ska hinna med erikshjälpen och att bara leka en himla massa också!
Det här kommer bli ett finfint dygn och jag har längtat efter den här dagen så länge!
Nu känns allt som vanligt igen, nu när min kompis är tillbaka!

När man kommer hit och hälsar på måste man ju få en present, så hon ska få sitt porträtt!
Är hon inte tjusig så säg?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...