Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 30, 2010 | Teckningar


Idag hade jag för första gången på länge tid att teckna lite för min egen skull, då blev det som vanligt Sara som fick vara modell. Hela min inspirationsmapp är full med bilder på henne, hon är så himla tjusig. Som nått taget direkt från Carl Larsson!

Angående ritkursen så är nu alla inskrivna som anmält sig, jag mailar hur vi går vidare senast imorgon.
Jag trodde kanske att 8-10 stycken skulle anmäla sig, men det är hela ÅTTIO stycken! Tänk när jag ska slicka på alla dom frimärkena, får nog anställa en assistent med tålig tunga haha.

Iallafall så ska det bli väldigt roligt och jag hoppas ni ska bli nöjda med innehållet, ska sätta migg och fila lite på det redan nu!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...