Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 3, 2010 | Teckningar


Nu är ritkursen snart igång, har du anmält dig och inte betalat än så får du skynda på, är det inte betalat på måndag så stryks du tyvärr från kursen den här gången!
Till er som redan har betalat, jag har fått era mail (trots att jag inte svarat) så var inte oroliga. På tidsag skickas första brevet ut, hoppas ni ska gilla det! Jag är lite nervös i ärlighetens namn!

Jag gjorde som ni sa igår, jag gick och tränade (det där med sex var jag alldeles för trött för efter det gympasset haha) och dessutom gick jag förbi tatueraren och fick min första tatueringsmaskin! Dock sitter det en penna i istället för en nål än så länge, men snart så! Ska bli väldigt spännande.

Idag åker jag till Karlstad, för imorgon har världens finaste födelsedagsbarn kalas! Nämligen min mormor som fyller 90, känn på det ni!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...