Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 7, 2010 | Teckningar


Det blir en Elsa Billgren idag igen, hon är helt enkelt den ultimata att teckna! Dessutom kan den vara en fin början på den här hösten.
Tack för alla fina kärlekstips! Det där med picknick på golvet mitt i natten var nog det mysigaste, fast det kan man ju ha närsomhelst. Kanske inatt?
Ni är verkligen påhittiga, så himla kul att läsa!

Jag håller på för fullt med era brev men de kommer nog inte på lådan förrän imorgon eller på torsdag, hoppas ni har tålamod en liten stund till.

Imorgon kommer någon och tittar på vår lägenhet, det betyder att vi är ännu ett steg närmare vår nya egna! Jag har så mycket planer och nästan all min tid går åt till att tänka ut fiffiga garderobslösningar, tänka ut gardiner och planera väggmålningar.
Sjäääääääääälvklart kommer jag visa allt sen under processens gång. Vi ska bara få tillgång till själva lägenheten först, sen lovar jag att visa!

Vet ni att mitt hemliga drömjobb vore den där som gör alla små rum på IKEA? Det hade varit världens roligaste jobb, då skulle jag hittat på massa fiffigt.
Så Ingvar, om du läser det här! Jag kan!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...