Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 11, 2010 | Teckningar


Kul att så många tyckte det var roligt med tatueringsgrejen (även om det säkert skrämde bort en del) jag ska försöka att hålla mina armar och ben så rena så möjligt men man vet ju aldrig hur det slutar när man hänger runt med heltatuerade människor hela dagarna.

Det här är dagens porträtt. Det är Matilda som gick i min klass på textil.
Hon går på Beckmans nu, så hiskeligt fräsigt. Hon kommer bli en fantastiskt designer, då kan ni komma ihåg att jag iallafall har tecknat henne.

Jag har varit på Svenssons i Lammhult idag och jag och Emil har köpt vår första gemensamma sak ihop. Känns nästan som vi gifte oss lite av bara farten. Jag lovar att visa imorgon.
Jag är helt slut, har tittat på hela Sunes jul och ätit frallor. Imorgon blir det studion igen och förhoppningsvis blir Emil en tatuering rikare!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...