Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 11, 2010 | Teckningar


Det som är bra med att kunna teckna är att man kan göra om sig själv lite som man vill, idag ville jag se ut som en 50-tals pinuppa, så då gjorde jag det!

Har ni noterat att det är höst nu? Jag tycker det är fantastiskt. Just precis nu är det som bäst. Man kan ha flanellskjorta utan att svettas ihjäl, man kan inviga alla sina nya jeans utan att behöva oroa sig för dallrande lår hit och dit, man får ha stora höstkängor och äntligen äntligen får man ha mössa igen. Jag älskar mössa!
Jag tycker om höst. Det kan inte hjälpas.
Man får äntligen sitta inne och jobba utan att behöva ha dåligt samvete för att man inte solar/åker båt/grillar/badar/spelar kubb/leker.
Man får tid att vara med sig själv, dricka kaffe utan att få värmeslag och man får äta isterband och riktig mjölig potatis och slipper denna uttjatade nypotatis!
Hej höst, det här året ska jag ta dig med storm!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...