Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 14, 2010 | Teckningar


Vad gör man när man känner sig nere och trött? Jo man tecknar.
Vad gör man när man inte kan tänka på något annat än små bebisfötter och luddiga bebishuvuden? Jo man tecknar bebismagar.
Vad gör man när man längtar efter en likadan så mycket att man spricker? Jo man tittar på ännu ett avsnitt av project runway, suckar och klämmer hårt hårt i magfläsket, som än så länge bara är just, fläsk.

Fina fina bebismagen sitter på ingen mindre än helt underbara Clara!
(klicka på bilden för att se den större)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...