Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 17, 2010 | Teckningar


Idag försöker jag vara effektiv. Måla måla måla. Jag har en stor utställning i Värnamo snart och jag har bara en enda tavla färdig. Det är ju ganska värdelöst, så idag får tatueringarna snällt vänta för nu ska här målas.

Jag började med en fågel. Alltid nått.

Men den bästa nyheten idag är ändå att ljuvliga fantastiska och helt underbara Mia Skäringer har börjat blogga igen! Jag har läst igenom hennes gamla blogg säkert tio gånger och bittert slagit huvudet i bordet för att det inte kommer mer. Men nu gör det det och allt känns sådär bra igen.
Så som det gör när Mia är tillbaka och berättar precis hur det är.
Vad grymt det är att läsa bloggar som säger att de dricker lådvin, som säger att de har bilringar och dåliga dagar.
Som inte alltid är ett enda stort fluff.
Hurra för ofluff!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...