Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 24, 2010 | Teckningar


Idag fick det bli Elvis! När man tatuerar är det bra att kunna teckna alla klassiker, Elvis, Marilyn, Johnny Cash och alla de andra.
Så jag började med Elvis.

Idag ska jag göra inte mindre än TVÅ tatueringar! Inte på mig själv alltså, utan jag ska hålla i nålen!
En text och en pistol. Hjälp.

Igår vann jag en traderaauktion med ett par gardiner i mitt älskade banantyg! Så slipper jag klippa sönder min jättestora bit. 20 kr fick jag betala och de ska sitta så himla fint i vårt nya kök, helst ihop med en gul bumling lampa. Så hade allt varit komplett!
Så i helgen blir det kökslampsjakt med Emil!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...