Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 27, 2010 | Teckningar


När jag tecknar så tecknar jag alltid allra helst Elin. Hon är som någon slags musa för mig. Det ska väl alla konstnärer ha?
Det är nått otroligt inspirerande över henne, så tack och hurra för att just jag känner henne!
Den här gången fick hon hatt, jag har ett sug efter att teckna just hattar nu.
Kommer säkert fler.

Igår la vi som sagt ut en himla massa porslin på tradera då vi faktiskt inte får plats med allt, så om du gillar fint gammalt 50-tals porslin, så hittar du auktionerna här: http://www.tradera.com/auktioner/Happyhotdog

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...