Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 6, 2010 | Teckningar


Idag blev det den här pin-upan som fick stå för dagens porträtt.
Imorgon har jag fått den stora äran att tatuera in just den här pinupan på Tobbe! Hurra!
Alla tatuerare har oftast en nisch, jag tror minsann min ska bli pinuppor!
Tur att jag har världens medgörligaste vänner så jag ÄNTLIGEN ska få göra en!
Visar bild imorgon såklart, så får ni se hur det blev!

Idag har jag haft en riktigt bra tecknardag och riktigt sprutat ur mig teckningar i studion! Jag har alltid haft väldigt svårt att teckna när folk ser på, men att sitta i teckningsrummet med Jojje är verkligen så himla trevligt.
Att teckna i grupp är underskattat!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...