Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 9, 2010 | Teckningar


Kör på en till pinup inspirerad bild. Förlåt för allt tatueringsprat och tatueringsliknande teckningar men ni vet ju hur det är när man hittat nått nytt man älskar, som att vara nykär ungefär, man vill bara prata om det precis hela tiden.
Så jag hoppas ni står ut lite till.

Ikväll ska vi spela bowling och äta fondue. Fondue är en riktig 80-tals klassiker men så himla mysigt, det är en trevlig gruppaktivitet, ungefär som vattenpipa fast mat.
Sen ska jag hinna skissa lite på ett nytt projekt jag har på gång, packa ner lägenheten i lådor, skriva ut ett nytt brev i kursen och någonstans därimellan förhoppningvis hinna duscha också.
Men sånt är så oviktigt när man jämför med roligare saker.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...