Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 18, 2010 | Teckningar


Jag har varit alldeles för dålig på dagens porträtt på sista tiden, men här kommer en teckning jag gjorde idag på min vän Sanna!
Försökte göra något annat än jag brukar och tycker det blev ganska fint.

JAg har också målat över en helt färdig oljemålning, det var en med massor med folk på men det var bara en tjej jag egentligen verkligen älskade. SÅ jag behövv henne och målade över resten. Men vad FINT det ska bli sen…..hoppas jag iallafall.
Kill your darlings, är det inte så man ska göra för tat bli en riktigt duktig konstnär?
Jag tycker inte man ska fega när det kommer till att måla över, gör om gör rätt så att säga.
Visst ibland har man såklart ångrat sig (som den gången jag sågade itu mitt självporträtt i naturlig storlek, MYCKET dum idé) men jag tycker ändå att man ska våga göra drastiska förändringar.
På tal om det tycker jag absolut ni ska kika in på bloggen imorgon, då ska jag visa er något nytt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...