Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 25, 2010 | Teckningar


Häromdagen fick jag hem två av Evelinas helt magiska foton! De ska sitta fint inramade i min nya ateljé!
Jag har kommit på att det är så mycket roligare att omge sig med sånt man verkligen inspireras av än bara en massa gammalt skrot, så här ska hängas tavlor!
I byte mot fotona ska Evelina få en teckning, jag har en hel hög teckningar på både henne och hennes tvillingsyster men igår tecknade jag en ny.
Hoppas hon gillar den, annars försöker jag mer än gärna igen, det är liksom aldrig någonsin tråkigt att teckna de där två!

HÄR hittar du Evelinas blogg som ligger bland mina topp tre favoriter!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...