Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

okt 27, 2010 | Teckningar


Idag blir dagens porträtt underbaraclara. Att teckna Clara känns hemvant, som pannkakor och sylt ungefär. Liksom sådär trevligt.
Hela den här bloggen började egentligen med en teckning på Clara, tänk vad konstigt egentligen. Och hur hiskeligt bra allt blev efter det!

Jag tror det finns två sorters människor, ”sägare” och ”görare”. Jag är helt klart en görare, behöver inte tänka igenom så noga (vilket ibland är ett stort minus) utan bara göra. Jag får en idé, sen gör jag!
Det har slutat med en massa bra saker, roliga jobb, fina tatueringar, massa tjusigt pyssel och knasiga färger.
Folk undrar hur man får tid och ork att pyssla, men jag undrar snarare hur man får tid och ork att göra annat än just det.
Men människor är ju olika och det är väl en himla tur det.

Fast jag tror att Underbara Clara också är en görare. Sådetså.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...