Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 9, 2010 | Teckningar


Nu när jag ändå igång med uppdaterandet kan jag lika gärna slänga in ett dagens porträtt också, det blev ingen mindre än Kajsa!
Kajsa var för övrigt här och hälsade på med sin pojkvän för några veckor sen. Det är så konstigt att träffa bloggare vars blogg man läser varje dag, för det känns som man känner dom, de vet ju allt om mig och sådär.
Men det är trevligt, speciellt med henne för hon är väldigt lätträffad!

Det här var mitt första porträtt i nya ateljén och jag tycker den verkar ha haft en god inverkan på tecknandet!

Nu ska jag sova, imorgon är det dags att packa upp alla kläderna, phuu.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...