Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 11, 2010 | Teckningar


Gud vad skönt det känns att vara tillbaka i bloggandets underbara värld igen, känns så ”hemma” på nått sätt. Och TACK för alla fina kommentarer om håret, det värmer verkligen! Ni är ta mig tusan bäst!

Här är iallafall dagens porträtt, en av mina bästa kompisar Erika har nämligen klippt sig så ruskigt snyggt, och klipper man sig tjusigt då förtjänar man ett porträtt!

Idag gick jag upp tidigt och bakadechokladbollar, det stod i receptet att det skulle bli ca 30 stycken. Det blev 13.
Så jag måste vara en riktigt slö en som gör megastora bollar.

Nu ska jag iallafall provsmaka en, dega lite i soffan innan jag fortsätter med era julklappsbeställningar!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...