Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 16, 2010 | Teckningar


Dagens porträtt blir Angelica Blick, inte första gången och antagligen inte sista gången heller som jag tecknar henne!
Har insett när jag kollat igenom min pärm med teckningar att jag gillar när folk har mask, eller är clownsminkade. Jag kanske identifierar mig med clowner? Fast jag är livrädd för dom.
Hmmm…

Det var morgonens tanke, nu ska jag duscha och sen iväg till studion för första gången på över en vecka!
Jag längtar!

Förresten kommer fjärde brevet i brevkursen snart på posten, så håll utkik!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...