Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

nov 30, 2010 | Teckningar


Idag blev det en Elsa igen.
Jag vet inte vad det är med henne, men jag tror det är sminket, håret och hennes alldeles turkosa ögon i en kombination som alltid gör det lika inspirerande att teckna just henne.

Jag har jobbat hela dagen, tatuerat in en jättetribal på en kille så min rygg känns som ett världskrig just nu. Måste bygga någon slags ”tutthållare” som gör att man kan luta sig utan att få så hiskeligt ont i ryggen.
Jag är iallafall så himla inspirerad just nu, så jag tänkte sätta mig och måla lite olja, det var inte igår.
Kanske visar jag resutatet sen, kanske inte. Det får vi se hur det blir.

Jag har gjort en ickemateriell önskelista också, en mer händelseönskelista kanske man ska säga:

– Att Elle ska ringa och säga ”tusan vad du är duktig, vill du teckna ett reportage i vår tidningen, eller kanske femton reportage när vi ändå håller på”

– Att Emil helt plötsligt drar iväg mig på nått spännande och sen tar fram den där ringen jag kärat ner mig, går ner på ett knä och allt det där andra som hör till.

– Att Liselotte Watkins hör av sig och tycker at vi borde bli bästisar

– Att det helt plötsligt finn tågbiljetter till Karlstad för en krona på SJ, speciellt runt julen

– Att Admernas Värld ringer och säger att de hört att Elle ringt och att de minsann också vill ha mina illustrationer i tidningen

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...