Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 6, 2010 | Teckningar


Det här är mer än bara ett av mina vanliga porträtt, det här är en hyllning till en helt otrolig människa!
Jag ÄLSKAR den här mannen!
Han är som han är, står för att han inte är perfekt, är glad och lugn trots att det stormar runt honom.
Han lagar mat halvnaken med sin stora mage i maten, dricker vin och står för att han blir för full ibland, knarkar men hymlar iallafall inte med det.
Jag tycker så hemskt mycket om honom, dessutom påminner han mig om min pappa (minus knarkandet då)
Det här är min hyllning till Plura.
Må du alltid vara precis sådär som du är!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...