Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 2, 2011 | Teckningar


Jag börjar det nya året med att vara riktigt jäkla uttråkad!
Jag vill göra något annat, åka bort ett tag, helst någonstans där man kan gå i t-shirt och shorts och få bruna armar.
Men istället sitter jag i mina utnötta mjukisbyxor och tecknar, precis som alla andra dagar.
Emil hatar solsemestrar, han vill bara åka till iskalla berg där man förfryser tårna och får röd näsa.
Jag föredrar sand och turkost vatten.
Antar att jag får åka ensam.

Tur iallafall, att det finns så inspirerande människor som Elsa, så blir iallafall tecknandet roligt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...