Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jan 15, 2011 | Teckningar


TACK till alla som mailade om tatueringen! Tänk att det finns så himla många modiga (som dessutom är beredda att åka över halva landet!) så tack!
Nu har jag hittat någon som jag ska göra den på, men kom gärna med förslag om ni är sugna på nått liknande. Det här är ju liksom min genre inom tatuering, eller ska bli iallafall.

Dagens porträtt blir Lindas sminkblogg.
Jag är egentligen ingen storkonsument när det gäller smink eftersom jag får det mesta från min snygga faster som äger en sminkbutik. Väldigt lyxigt.
När jag gick på gymnasiet däremot och jag var inne i en Kitty Jutbring period, då jäklar var det smink från topp till tå.
Helst massor med lager av turkost elle rosa.
Tjusigt. Eller inte.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...